Eco-friendly living
Slider

Mitä me teemme?

PlasticFreeWorld Oy yhtiön visio on pelastaa maailma jo ongelmaksi muodostuneelta muovijäteongelmalta. Tarjoamme muovin tilalle ekologisia ja pitkään kestäviä tuotteita.

Tommi näki idean yritystoiminnan perustamisesta pitkän ravintola-alalla toimimisen seurauksena ja kokemuksemme Aasian matkoilla on avannut silmämme konkreettisesti muovijäteongelman suhteen, joten päätimme lähteä ratkaisemaan ongelmaa.

Olemme lanseeranneet BambuSet tuotesarjan. BambuSettiin kuuluu ekologisesti bambusta valmistetut hammasharjat, vanupuikot ja pillit, joita on saatavilla erikokoisissa pakkauksissa. Lue lisää BambuSetistä.

Aloitathan kanssamme tulevaisuuden ilman muovijätettä!

Tiimi

Kristian Karppinen CEO
Monialayrittäjä 10 vuoden kokemuksella

Tommi MäkeläAsiakkuuspäällikkö
Ravintola-alan ammattitaitoinen osaaja

Jose Julin –  COO – Operativiinen johtaja
Vuosien kokemus Aasian markkinoista

“Marraskuussa 2018 tuli ensimmäinen uutinen lakiuudistuksesta EU:ssa kertakäyttömuovin kieltämisestä. Tommi on toiminut useamman vuoden baarimikkona stadin parhaissa ravintoloissa ja heti uutisen luettuaan rupesi miettimään ratkaisua pilliongelmaan. Jose tuli mukaan kovana kauppamiehenä jolla on paljon kokemusta Aasian kaupankäynnistä ja itse tulin mukaan Tommin hyvänä ystävänä jo vuosien takaa ja pitkän linjan yrittäjänä. Tiimi oli valmis!
Tästä meni kaksi viikkoa ja meillä oli ensimmäinen satsi pillejä maassa. Nyt muutama kuukausi myöhemmin olemme käyneet Kiinassa paikanpäällä katsomassa bambumetsässä asti miten tuotteen valmistusprosessi kulkee. Tavoitteemme on saada bambuvarsiset hammasharjat sekä vanupuikot kaikkien kuluttajien saataville, niin ettei hinnoittelu rajaa ketään pois – ekologisuus ei saa olla yhtään kalliimpaa kuin epäekologisuus. Haluaisimme saada vähennettyä kaikista suomen kesätapahtumista kertkäyttömuovin mahdollisimman minimiin.”

Kristian Karppinen
Toimitusjohtaja

Facebook


Instagram